Brána času. Výprava za dinosaury : Výprava za dinosaury. - Brezina, Thomas, 1963- (Klub záhad, 2011)
Klub záhad je zpět! Zažij s Jupiterem, Vicky a Nickem nová dobrodružství. Trojice se vydává do sklepení hradu Sokolí skála, kde se skrývá dosud neodhalené tajemství: brána času. Celá minulost je náhle na dosah! Tento objev chce zneužít šílenec jménem Lungati, který je kvůli svému hrůznému plánu posílá zpět do doby dinasaurů. Mají mu opatřit krev Tyranosaura Rexe. Pomůžeš Klubu záhad bezpečně se vrátit do současnosti a zmařit Lungatiho plány, které mohou ohrozit celé lidstvo?