Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky - Suchá, Romana (Portál, 2009)
Soubor říkanek a cviků s nimi spojených pomáhá rozvíjet pohybové dovednosti dětí a zdokonalovat jejich mluvený projev. Motivace jednoduchou říkankou a veselé ilustrace k provedení cviku umožní dětem prožívat pohyb a cvičení jako hru a zábavu, při níž objeví vlastní tělo a jeho možnosti.