Šarlatové noci. Cyklus Edilean - Deveraux, Jude, 1947- (Baronetka, 2011)
Sara nemůže být šťastnější- do svatby zbývá několik dní, kytice je objednaná. Vše se změní ve chvíli, kdy Greg přijme telefonní hovor a bez vysvětlení zmizí...