Kejklíř, Smrt a Blázen - Pospíšilová, Jarmila (Původní česká detektivka, 2011)
Do malé osady nedaleko Kapliček se před krátkým časem přestěhovala kartářka a astroložka. Jednoho dne je ve svém domě nalazena zavražděná. Její smrt vyvolá mnoho dohadů a obav. Souvisí vražda kartářky s nedávným útokem na jejího bývalého manžela?