Věř mi - Inclan, Jessica Barksdale (Metafora, 2011)
Sariel, Rufus a Felix, tři bratři nadaní magickou mocí, nad nimiž dokáže zvítězit jen nejmocnější kouzlo na světě - láska. Pohledný svůdce Felix je sice čaroděj, ale byl by raději, kdyby si mohl dál užívat ve svém přímořském ráji. Ani trochu se mu nechce odjet do Paříže, kde má z rozhodnutí magické Rady hrát obyčejného člověka, aby odhalili úskoky nepřítele.