Darebák David čaruje - Simon, Francesca (BB art, 2010)
V zábavném vyprávění se znovu sejdeme s Darebákem Davidem a jeho kamarády. V nových příbězích budeme s Davidem stavět sněhuláka, navštívíme jeho kosmetický salon, popereme se s jeho bratrem o dálkový ovladač k televizi, zajdeme do školy Náladové Nely a zavítáme na oslavu Vzorného Vítka. S Darebákem Davidem se člověk nikdy nenudí, tenhle kluk totiž vzbudí i mrtvého.