Horory na dobrou noc 3 : osmero zlověstných příběhů. - Horowitz, Anthony, 1955- (BB/art, 2011)
Nevhodné pro osoby se slabými nervy. Deset hororových povídek a dva dodatky, jejichž hrdiny jsou hlavně děti, z pera uznávaného autora a televizního scenáristy. V pořadí již třetí sérii se setkáme např. s televizní show, ve které jde doslova o život, dražbou dívenky na internetu či vraždícím masážním křeslem. Tentokrát se autor drží klasičtějších témat, ale formálně je hravější a do textu vsouvá různá překvapení jako inzeráty na "hororové" služby, křížovku nebo básničku s patřičně temným obsahem. Příběhy jsou v první řadě určeny pro mládež, ale pochutnají si na nich i dospělí díky sugestivní atmosféře a typicky anglickému černému humoru. Vstupte do temného a děsivého světa Horowitzových hororů a očekávejte nečekané!