Dívky v sedlech. Výprava do hor. - Bryant, Bonnie (Klokan, 2005)
Carol, Stefi a Lisa jsou povahově velmi odlišné, ale jedno je spojuje. Milují nade vše koně. Tentokrát se dívky chystají se skupinou přátel na velkou a dobrodružnou výpravu do hor.