Pannwitzova zpráva o atentátu na Heydricha - Pannwitz, Heinz (Nakladatelství BVD, 2011)
Historicky cenný dokument o všech okolnostech atentátu na Heydricha, zpracovaný členem pražského gestapa a šefém zvláštní komise pro vyšetřování atentátu na základě jeho vzpomínek a dochovaných pramenů.