Můj cucflek a já - Einwohlt, Ilona, 1968- (Klokan, 2011)
Sina slaví dvanácté narozeniny, a protože na party je nuda, kluci navrhnou zahrát si flašku. Hned v prvním kole dostane Yannis za úkol dát Sině pusu. Stydí se líbat ji na rty, a tak ji políbí na krk. Ráno při pohledu do zrcadla se Sina zhrozí, na krku se jí totiž červená cucflek. Jak ho schová ve škole Jak to vysvětlí rodičům A jaké to bude, až ji někdo políbí na rty?