Zvonilka - Marsoli, Lisa (Disney. Víly, 2008)
Jistě jste si všimli, že na světě se děje plno podivuhodných a tajuplných věcí. Proč například na jaře zmizí sníh a celá země se zazelená? Jak to, že se zvířata probouzejí ze zimního spánku a ptáčata se učí létat? Zdá se, že všechny tyto divy se dějí samy o sobě, ale ve skutečnosti jsou dílem víl. Víly žijí v kouzelné zemi Nezemi. Rodí se z prvního dětského smíchu a každá z nich má na něco zvláštní talent. Stejně se narodila i Zvonilka, víla všeumělka s talentem na opravování a vynalézání. Jenže Zvonilce se její talent ani trochu nelíbil a záviděla vílám s talentem na přírodu. Připadalo jí, že jejich talent je mnohem důležitější. O tom, co všechno Zvonilka v Nezemi prožila a jak nakonec zmoudřela, si můžete přečíst na stránkách této knížky!