Moje první encyklopedie s Medvídkem Pú a jeho přáteli. - Marie Jedličková (Disney Medvídek Pú, 2012)
Země je pěkně rušné místo! Je neustále v pohybu, otáčí se a střídají se na ní den a noc a čtyři roční období. Díky krásným fotografiím a jednoduchým textům mohou teď malí čtenáři prozkoumat spolu s Medvídkem Pú a jeho kamarády záhady života na naší planetě a jejich vliv na každého z nás. Z této jedinečné encyklopedie se poučí, že naše Země je jedním obrovským živoucím organismem, a dozvědí se spoustu úžasných skutečností!