Bestie uvnitř - Hammer, Liselotte, 1955- (Detektivní román Host, 2012)
Jednoho pondělního rána najdou děti ve školní tělocvičně něco opravdu děsivého. Pět nahých a zmrzačených těl visí s geometrickou přesností ze stropu tělocvičny. Vypadá to téměř jako veřejná poprava. Pro komisaře Konrada Simonsena a jeho oddělení vražd je tento případ jedna velká hádanka.