Skotské nevěsty - Laurens, Stephanie (Baronet, 2010)
Skotsko je zemí legend a lásky, zemí klanů, svobodných zemanů, cti a vášní. Proto tak přitahuje romantické spisovatele, včetně čtyř slavných autorek, které spojily své příběhy o vítězných láskách a chystaných svatbách do tohoto díla. Čtenář se v něm střetne se čtveřicí nezapomenutelných hrdinek objevujících lásku ve světě stejně nezkrotném, jako jsou muži, jež jsou jim přisouzeni.