Klub Tygrů. Oživlá mumie - Brezina, Thomas C., 1963- (Fragment, 2012)
Při vykopávkách uprostřed egyptské pouště odkryjí badatelé dosud neznámou pyramidu. Tím, že proniknou do hrobky faraona, na sebe přivolají jeho hněv a prokletí. Faraonova mumie ožívá a mstí se každému vetřelci. Po stopě záhadné kletby se vydávají i kamarádi z Klubu Tygrů, Biggi, Luk a Patrik. Podaří se jim rozluštit staré tajemství?