Mršina. - Thurman, Robert A. F., 1941- (Fantom Print, 2011)
Kdysi, když Kal Leandros a jeho bratr Niko pracovali na případu, je stará cikánská královna pořádně podrazila. Sotva se z toho dostali živí. A hádejte, kdo se najednou objevil teď, když se jejich detektivní agentuře moc nedaří, a nabízí jim práci.