Stíny nad univerzitou : oxfordské zločiny - Stallwood, Veronica (Oxfordské zločiny, 2012)
Hrabství Oxfordshire představovalo během druhé světové války bezpečné útočiště pro děti, které prchaly z bombardovaného Londýna, desetiletému Chrisi Barnesovi toto místo ale štěstí nepřineslo.