Kokořínsko : pěší turistické trasy - Ryvolová, Saša, 1952- (S batohem po Česku, 2011)
Dvacet jedna nejzajímavějších pěších turistických tras obsahuje turistická příručka Kokořínsko edice S batohem po Česku. Kromě popisů tras jsou novinkou výřezy panoramatických map. Nechybí výškový profil túr, charakteristika jejich náročnosti a časový rozvrh. Každá trasa je doplněna fotografiemi. Kniha přináší i základní charakteristiku přírodních poměrů oblasti, přírodních zajímavostí, tipy na výlety a mapu regionu s vyznačením polohy popisovaných turistických tras.