Komando : přežijí jen ti nejzdatnější - Edgar, Robin (Naše vojsko, 2012)
Třicet tři mladých mužů nastoupilo 4. září do výcvikového střediska komanda v Lympstone v Devonu. Byli pečlivě vybraní, bystří, svrchovaně zdatní a vysoce motivovaní a sdíleli jedinou žhavou touhu - stát se důstojníky komanda královské námořní pěchoty.