Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela. Válečník. - Scott, Michael, 1959- (Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela, 2011)
Alchymista umírá a jeho ženě Perenele zbývá několik dnů. Doktor John Dee je prohlášen za psance a lidskému pokolení hrozí zkáza. Legendární dvojčata - zlato a stříbro - se rozdělila. Jeden svět zachrání a druhý zničí. Kdo je kdo?