Osudová chyba - Birken, Gary (Domino, 2006)
Matthew Allison je vyhledávaný a všeobecně uznávaný chirurg a tak se na něj obrátí i úspěšná manažerka Linda Michaelsonová, která se od dětství potýká s onemocněním krevních destiček. Krátce po odstranění sleziny se však objeví nečekané komplikace... Lékařka Katie nabude dojmu, že pooperační problémy nejsou dílem náhody...