Klárka a Kubík v zoo - Landau, Irena, 1932- (Čtení hned po slabikáři, 2009)
Víte kdo jsou Klárka a Kubík? Klárka je šikovná holčička a Kubík je její malý bráška. Kubík se snaží od Klárky leccos naučit, ale ani Klárka nezná všechno. S maminkou a tatínkem si vyjeli do zoo. Chceš vědět, co tam všichni viděli a proč se Kubíkův hroch nejmenuje Hoch, ale úplně jinak? Tak honem otevři knížku a dozvíš se to.