Jak počítají koťata - Žáček, Jiří, 1945- (Portál, 2011)
Knížka známého básníka Jiřího Žáčka a hudebního pedagoga a skladatele Pavla Jurkoviče obsahuje téměř 60 zhudebněných básniček, některých již známých, jiných zcela nových. Písničky jsou provázeny půvabnými ilustracemi Stanislava Dudy. Knihu ocení rodiče a pedagogové dětí předškolního a mladšího školního věku. Kniha je doprovázena hudebním CD, které příznivcům hravého světa básní a melodií obou autorů nabízí nahrávku písní z knihy v podání dětských sborů Radost a Pueri Gaudentes.