Souvislosti - Jordánová, Zdeňka (Vodnář, 2007)
Souvislosti... Jak těžké je pro nás někdy přijmout, že věci se dějí tak, jak se dějí... Jenže ve všem jsou právě souvislosti. Život každého z nás je jen příčina a následek protlačený cedníkem univerzálních zákonitostí. Nezdržujte se tím, že nechcete přijmout to, co se vám „děje“. Vše má prostě důvod. Vše jsou jen reakce na vaše akce. Každá vaše myšlenka se ve vašem životě zhmotní, každá vaše myšlenka se projeví. Všechny věci mají svůj řád. Poznejte souvislosti, využijte je ve svém životě, důvěřujte. Nebojte se čar a kouzel. Nebojte se záhad. Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...