Ďáblova nevěsta - Stainforth, Alexander, 1982- (Moba, 2012)
Karina Potterová je otčímem donucena, aby se provdala za hraběte Roberta z Rosebery. Přestože jej Karina nikdy neviděla, nemá na vybranou, musí otčíma poslechnout.