První velké závody : Plnokrevník. - Campbell, Joanna, 1946- (Pony Club, 2007)
Ashley připravuje milovanou kobylku Naději na dosud největší dostih v její kariéře: Kentucké derby. Syn majitele kobylky se ovšem rozhodne trénovat Naději v mrazivém počasí. Ona při tom uklouzne a poraní si kotník a plece. Zdá se, že Nadějina dostihová kariéra skončí dřív, než vůbec začala...