Simpsonovi. Srandy plný strašfes : čarodějnický speciál - Groening, Matt (Crew, 2011)
Další várka "hororových" Simpsonů, ve kterých dojde i na vetřelce, příšeru v ledu, Lisu v zemi Oz, opravdu pekelný halloween, děsivé androidy a jiná monstra. A to všechno v podání komiksových legend jako je Garth Ennis, Stan Sakai, Scott Morse, John McCrea, případně Mark "Luke Skywalker" Hamill a Jim Mahfood.