Dům u jezera - Morton, Kate, 1969- (Ikar, 2009)
Když Grace ve čtrnácti letech poprvé vchází do impozantního šlechtického sídla Riverton, netuší, že se její život v příštích několika málo letech obrátí naruby. Spletité vztahy mezi panstvem, tradiční šlechtou a novodobými zbohatlíky i napjaté vztahy mezi členy šlechtické rodiny, vytváří barvitou mozaiku osudů, které ožívají v jejich vzpomínkách...