Pohlednice smrti - Patterson, James (Klokan, 2012)
Detektiv Jacob Kannon pátrá po vrazích své dcery a jejího přítele. Zabijáci si vybírají milenecké páry po celé Evropě a pak pohlednice se snímkem obětí pošlou do médií. A právě novinářka Dessie Larssonová takový pohled dostala. Jacob ji kontaktuje a začnou pátrat společně, protože policie je neschopná a odmítá řídit se Jacobovým tušením.