Takovým patří svět - Coulter, Catherine, 1942- (Baronetka, 2011)
Z Mary Lisy Beverlyové se stává slavná herečka, právě dostala další cenu za svou roli v seriálu Takovým patří svět.Je zábavná a okouzlující a má spousty bláznivých přátel, kteří ji navštěvují v jejím hlídaném domě v Malibu. Bohužel je tu jedna ošklivá věc, která kalí její štěstí - někdo se jí pokouší zabít. A když se to toho připletou i Maryiny nejlepší přítelkyně Lou Lou a Elizabeth, je výsledek velice nečekaný.