Válka čarodějek. Odina kletba. - Carranza, Maite, 1958- (CooBoo, 2012)
Selene své dceři zamlčela dávné Odino proroctví, protože doufala, že se jí tak podaří obelstít osud. Nikdy ji však nenapadlo, že by se Anaid někdy mohla postavit proti ní. Anaid, která má v sobě krev Omar i Odiš, Anaid, která stojí před rozhodnutím, jež ovlivní zásadně nejen její život, ale životy všech čarodějek po celém světě. Podaří se jí ovládnout žezlo moci nebo propadne jeho svodům? A kdo zvítězí v odvěkém boji dobra a zla?