Jste špatný člověk, pane Gumo! : příběhy ze Srkavého Zpitýnce. - Stanton, Andy (Brio, 2012)
Pan Guma je naprostý poděs, nemá rád děti, zvířata, legraci ani cuc na kládě. Tahle knížka je celá o něm. A taky o vzteklé víle, která žije ve vaně. A o psovi Čuprpsovi a holčičce, které kamarádi říkají Pája, a o zlém, smradlavém řezníkovi, který je celý upatlaný od prejtu. Uvnitř najdete hrdiny a sladkosti a dobrodružství a vůbec VŠECHNO!