Nové příběhy s veselým koncem - Lebdušková, Petra (Medvídek Pú, 2011)
Medvídek Pú a jeho kamarádi za vámi přicházejí s novými pěti příběhy s veselým koncem. Zkusíte si s nimi uspořádat hostinu pro všechny smysly, zahrajete si v té nejtygrovitější kapele, pomůžete najít domov zbloudilému Hryzadlu, uspořádáte velesoutěž v pouštění draků a nakonec si uvědomíte, k čemu všemu je potřeba na první pohled docela obyčejná voda