Terapeutka - Grebe, Camilla (Severský krimiromán, 2012)
Siri Bergmanová pracuje jako psychoterapeutka. Žije v naprostém ústraní v malém domku u moře. Možná si jenom namlouvá, že ji někdo pozoruje. Nejspíš vůbec nic neznamená, že zmizel její kocour. Ale když jednou ráno při plavání v moři narazí na mrtvolu své pacientky, dostává noční můra reálný rozměr. Selhala Siri jako terapeutka, nebo jí někdo chce zničit život?