Londýn. Vše, co chceš vědět - Lamprell, Klay, 1958- (Stop rodičům!, 2012)
Netradiční a trochu provokativní průvodce pro -náctileté. Série Stop rodičům! otvírá svět zajímavých příběhů a fascinujících faktů o lidech, místech, dějinách a kultuře nejzajímavějších měst světa.