Mosty osudu - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Klokan, 2012)
Justine Nolanové dostal do rukou tajemný dopis bez zpáteční adresy. Ten obsahuje šokujícíc odhalení týkající se její babičk, která je už deset let mrtvá. Jedinou stopou zůstává razítko na obálce z Istanbulu. Justine se vydává do Turecka, avšak pátrání po tragické minulosti její rodiny nevede nikam. Pak zasáhne nejen šťastná náhoda, ale i osudový muž.