Dráček Kokosáček a velký čaroděj - Siegner, Ingo, 1965- (Víkend, 2008)
Malý dráček Kokosáček nevěří svým očím: před ním stojí koza a tvrdí, že je začarovaný čaroděj! Co s tím? Kokosáček se nedá dlouho prosit. Společně s kamarádkou Matyldou a kozou se vydá na cestu do tajemného začarovaného hradu, ve kterém zlý čaroděj Kozí Brada provozuje svoje nekalé čáry...