Vlaky a železnice - Trujillo, Eduardo (Hledej a objevuj, 2012)
Děti se dozvědí spoustu zajímavých informací o různých tématech. Na obrázcích pak vyhledají předměty, které tam nepatří, ale také ty, jež se tématu týkají.