Jak být pirátem. - Cowell, Cressida (Naděje kmene Chlupatých chuligánů, 2007)
Budoucí vůdce kmene Chlupatých chuligánů Škyťák si opět vydobývá respekt u všech ostatních, nejvíce u svého úhlavního soka, bratrance Snoplivce. Škyťákův malý dráček Bezzubka je i nadále náchylný k zbabělství, ale v zásadních okamžicích ukáže své chrabré a dobré dračí srdce. Tentokrát se hoši podrobují pirátskému výcviku především na moři.