Největší kniha nápadů : pro děti od 0 do 3 let - Mališová, Jana, 1979- (Computer Press, 2011)
Přes 60 návrhů originálních výrobků a hraček pro tvůrčí rodiče, kteří chtějí rozvíjet kreativitu svých dětí od A do Z. Každá kapitola obsahuje velké množství her, říkanek a písniček. V knize naleznete praktické šablony, podrobné návody a spoustu dobrých rad a tipů.