Báječní podvodníci - Borovička, V. P 1920-2004 (Baronet, 2010)
Devět skutečných příběhů ukazuje, že na cestu zločinu se mohou n echat svést i lidé inteligentní a talentovaní. Příležitost či vidi na snadného zbohatnutí bývá někdy neodolatelná. Nápaditost takovýc h lidí je pak bez hranic, jsou schopni prodat Eiffelovu věž či obc hodovat s falešnými diamanty, a mnozí si počínají tak chytře, či m ají potřebné štěstí, že dlouho unikají spravedlnosti