Síň slávy mistrů SF : nejlepší povídky science fiction všech dob. - Volhejnová, Veronika, 1962-; Janda, Jiří; Medek, Pavel 1952- (Baronet, 2011)
Nejlepší novely science fiction všech dob.Myšlenka, která stála u zrodu edice Síň slávy mistrů SF, byla ocenit i povídky a novely, které byly napsány před rokem 1966 a neměly proto možnost získat jedno z vrcholných ocenění žánru - cenu Nebula.