Holky na stopě. Velké pátrání. - Wendelken, Barbara, 1955- (Holky na stopě, 2013)
Velikonoční prázdniny tráví Lucka, Patricie a Petra společně v penzionu babičky. Patricie dostala konečně vysněný fotoaparát a hned se jí podaří dostat se s fotkou zvláštního pavouka do místních novin. Lucka nechce zůstat pozadu a začne bojovat proti chovu slepic v klecích. Holky se pouští do akce, během které záhadně zmizí Petra. Podaří se Lucce a Patricii ztracenou Petru najít?