Spolek holek Lékorek. Mája a starosti s babičkou - Schröder, Patricia, 1960- (Euromedia Group : Knižní klub, 2007)
Mája má starosti s babičkou Bětou, kterou chtějí rodiče přestěhovat do domova důchodců. Kam ale půjde její pes Milky? A co když se tam babičce nebude líbit? A to není všechno: Mája má v krasobruslařském představení tančit Královnu víl, ale někdo jí to nepřeje. Dokonce jí vždycky před tréninkem schová brusle. Ještě že tu je Spolek holek Lékorek. Ten si vždycky umí poradit.