Alenka za zrcadlem = Through the Looking Glass - Carroll, Lewis, 1832-1898 (Unabridged with commentary = Nezkrácený text s komentářem, 2013)
V tradici anglické nonsensové literatury pokračuje i druhý díl Alenčiných dobrodružství v kraji divů nazvaný Za zrcadlem. Vyprávění je tentokrát pojato jako šachová partie, kterou Alenku doprovázejí postavy všelijaké i bizarní na její cestě na opačný konec šachovnice - příběhu. Po prvním dvojjazyčném vydání Alenky v kraji divů si nyní může čtenář či student angličtiny vychutnat další pokračování Alenčiných dobrodružství. Pro středně pokročilé.