Kouzelný šepot koní. Holky v sedlech - Jablonski, Marlene, 1978- (Víkend, 2013)
Druhá kniha série Holky v sedlech (volně navazuje na román "Tajemství v plavé hřívě"). Sofie je v sedmém koňském nebi. A za to vděčí jedné kouzelné knize - knize o šepotu koní. Zjišťuje, že mluvit "koňsky" není zase tak těžké - nebo přece jen? Navzdory té knize je totiž pro ni jízda na koni všechno jiné, jen ne snadná. Kamarádky Pia a Leo si lámou hlavu nad tím, jak přesvědčit Sofii, aby se nebála a naučila se jezdit na svém milovaném koni Auroře.