Arabská žena - Valkova, Tanya (Ikar, 2013)
Příběh polské dívky, která se provdá za mladého Araba. Manželství se příliš nepodaří, poté kdy začnou žít v Lýbii v tradiční muslimské rodině, vše se ještě zhorší.