Království nevinnosti - Coleman, Rebecca (Ikar : Euromedia Group, 2013)
Svět, jak jej ukazuje waldorfské školství, je nezkažený a čistý a každému nabízí nespočet příležitostí pro osobní rozvoj. Judy MacFarlandová této myšlence zasvětila život, šťastná však není manžel, závislý na lécích, jí ignoruje, se synem se jen hádá a vztahy s dcerou nejsou o mnoho lepší. Když se ve škole objeví šestnáctiletý Zach Patterson, zahlédne citově vyprahlá Judy odlesk chlapce, kterého jako dítě milovala. A protože přitahuje i ona jeho, je zralá žena ochotná rázem zapomenout na všechny zásady, kterými se doposud řídila. Věřila jim však někdy doopravdy? Skandál na sebe každopádně nenechá dlouho čekat Debut Američanky Rebeccy Colemanové, který ihned po vydání rozpoutal bouřlivou diskuzi a stal se jedním z nejkontroverznějších románů roku 2011.