Iva Janžurová . Včera, dnes a zítra - Macek, Petr, 1981- (Ikar, 2013)
Nejnovější biografie jedné z našich nejpopulárnějších hereček, familiárně označované jako Janžurka, přibližuje neotřelým a zasvěceným způsobem její osobní i profesní život