Děla u Cassina : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926- (Baronet, 2013)
Válečný román z období druhé světové války. Bojem vyčerpaný a otřesený zbytek úderného pluku SS Wotan drží vrchol tyčící se nad italským městem Cassino proti nemilosrdným útokům kombinovaných spojeneckých sil. Nejprve přišli Američané, pak neohrožení Sikhové a nakonec britská pěchota. I když je bitva ztracená, kodex SS obráncům nedovoluje kapitulovat. Úkolem Obersturmbannführera Kuno von Dodenburga je dostat přeživší muže pryč. Ale nejprve musí najít a zničit zrádce ve vlastních řadách.